Tarjonta

UUTTA: R√Ą√ĄT√ĄL√ĖIDYT PIENRYHM√ĄKURSSIT

Rakenna oma pienryhmäkurssisi 2-9 henkilölle kiinteään ryhmähintaan!
Rakenna oma pieni treeniryhmä lähipiiristäsi ja tilaa Lauralta räätälöity tanssikurssi omiin toiveisiisi ja aikatauluihisi perustuen:

  • Rakenna treeni tiimi (max9hl√∂)*
  • Pohdi mik√§ laji ja aihe kiinnostaa ja mink√§laisen kurssitoteutuksen haluat**
  • Ota yhteytt√§ Lauraan ja kerro toiveesi, niin sovitaan paketista ja toteutuksesta

Hinta: 125‚ā¨/h (kiinte√§ ryhm√§hinta)***

*Tämä uusi tarjous mahdollistaa turvallisemman tanssin harrastamisen ja opiskelemisen oman lähipiirisi tai vakitanssipari(e)si kanssa. Sen lisäksi osallistujien enimmäismäärä (9hlö) pitää huolen, että turvavälit oppilaiden (ja opettajan) välillä voidaan säilyttää. Salissa on hyvä ilmastointi (ilma vaihtuu tilassa n.15min välein) ja käsidesiä ja maskeja on saatavilla.

**Voit valita kurssin tanssilajin, tason ja teemat ryhmäsi kanssa, tai jos kaipaat ehdotuksia ja ideoita, ota yhteyttä Lauraan, ja voitte kehittää kurssin pääteemat yhdessä. Esimerkkejä tuntiaiheista. Toki voit myös tilata ryhmäyksityistunnin, jossa kaikki (parit) saavat valmennusta omatoimiseen harjoitteluun ja henkilökohtaista palautetta.

Kurssit toteutetaan yhdessä sovitulla rakenteella (käyntikertojen määrä, tiheys ja pituus), mutta kurssikertojen aikoja ja sisältöjä voidaan myös joustavasti sopia kurssin etenemisen mukaan. Esimerkkejä tuntirakenteista. Jazz Factoryn vapaat ajat kurssikäyttöön näet Kalenterista.

***Tuntihinta on 125‚ā¨ (sis.alv24%) per toteutunut tunti. Jos siis saat koottua 9 osallistujaa, tuntihinnaksi tulee vain 13,8‚ā¨/h/hl√∂. Katso peruutusehdot.

TILAA LAURA

YKSITYISTUNNIT         KUTSU LAURA         POLTTARIT

HINNAT                    TANSSILAJIT                 LAURA

Laura Halttunen on swing&blues tanssija, esiintyj√§, koreografi, ohjaaja ja tapahtumaj√§rjest√§j√§. Laura on my√∂s Jazz Factoryn sek√§ Midnight Follies & Swingin’ Bootleggers -performanssiryhm√§n johtaja/omistaja. Laura kouluttaa tanssinopiskelijoita, esiintyji√§ sek√§ tanssinopettajia; h√§n tekee tanssikoreografioita, ohjaa ja puvustaa show-esityksi√§ seka my√∂s esiintyy itse tanssijana. Voit my√∂s tilata esityksi√§, workshoppeja, r√§√§t√§l√∂ityj√§ ryhm√§tunteja tai yksityisopetusta valitsemassasi tanssilajissa joko Jazz Factoryn salilla tai muualla.

JAZZ FACTORY KURSSIT

KURSSIT        ILMOITTAUDU        TANSSILAJIT         OPETTAJAT

Jazz Factory tarjoaa korkeatasoista ja hauskaa opetusta autenttisissa swing ja blues -tansseissa. Tanssityylit kuten 20-luvun Charleston, Autenttinen Jazz, Lindy hop ja Blues, kuuluvat kaikki Jazz Factoryn lajivalikoimaan. Useimpia näistä tanssilajeista voidaan tanssia sekä soolona että paritanssina. Tanssinopetusta annetaan seka säännollisinä viikkotunteina etta intensiivisinä lyhytkursseina, niin aloittelijoille kuin edistyneillekin tanssijoille. Osallistumismaksut vaihtelevat kurssikohtaisesti.

TILAA ESITYS

MIDNIGHT FOLLIES       TILAA ESITYS       FACEBOOK       GALLERIA

Midnight Follies & Swingin’ Bootleggers on Jazz Factoryn oma, Lauran ohjauksen alla toimiva vintage tanssiperformanssiryhm√§, joka ei j√§t√§ yleis√∂√§√§n kylm√§ksi; ihastuttavat ja humoristiset Folliesit & Bootleggerit tuovat eloa, naurua ja s√§ihkett√§ tapahtumaan kuin tapahtumaan. Voit tilata heid√§t my√∂s yksityistilaisuuksiin.

TANSSITAPAHTUMAT

SPEAK EASY     FACEBOOK    TAPAHTUMAT     KALENTERI     GALLERIA

Laura & Jazz Factory tehtailee tanssitapahtumia sekä omalla salillaan että muualla. Satunnaisten Swing & Blues sossutansssi-iltojen lisäksi Jazz Factory on koti mm. jokakuisille Balboa tansseille loistavien tiskijukkien ja sattunaisen elävän musiikin kera. Yhdeksi Jazz Factoryn tavaramerkiksi ovat kehittyneet vuosittaiset, hienostuneet Speakeasy illat Helsingin Casinon ihanassa Fennnia-salissa. Nämä tunnelmalliset tanssi-illat vievät sinut aikamatkalle 1920-1930-lukujen kieltolain aikaan ganstereineen, show-tyttöineen seka lukuisine muine artisteineen; illoissa on fantastista elävää musiikkia, autenttisen Swingin & Bluesin suurimmat paikalliset DJ-nimet, ja tietysti, kaikkein jannittävimpinä ikimuistoiset kabaree -tanssiesitykset.

Kalenterista näet salilla tapahtuvat tilaisuudet, mutta seuraamalla Jazz Factoryn tapahtumajulkaisuja ja liittymällä Speakeasy yhteisöön Facebookissa pysyt jyvällä Jazz Factoryn sykkeestä.