Katso tulevat kurssit ja tapahtumat tästä linkistä.

TILAA LAURA

YKSITYISTUNNIT         KUTSU LAURA         POLTTARIT

HINNAT                    TANSSILAJIT                 LAURA

Laura Halttunen on swing&blues tanssija, esiintyjä, koreografi, ohjaaja ja tapahtumajärjestäjä. Laura on myös Jazz Factoryn sekä Midnight Follies & Swingin’ Bootleggers -performanssiryhmän johtaja/omistaja. Laura kouluttaa tanssinopiskelijoita, esiintyjiä sekä tanssinopettajia; hän tekee tanssikoreografioita, ohjaa ja puvustaa show-esityksiä seka myös esiintyy itse tanssijana. Voit myös tilata esityksiä, workshoppeja, räätälöityjä ryhmätunteja tai yksityisopetusta valitsemassasi tanssilajissa joko Jazz Factoryn salilla tai muualla.

JAZZ FACTORY KURSSIT

KURSSIT        ILMOITTAUDU        TANSSILAJIT         OPETTAJAT

Jazz Factory tarjoaa korkeatasoista ja hauskaa opetusta autenttisissa swing ja blues -tansseissa. Tanssityylit kuten 20-luvun charleston, autenttinen jazz, lindy hop ja blues, kuuluvat kaikki Jazz Factoryn lajivalikoimaan. Useimpia näistä tanssilajeista voidaan tanssia sekä soolona että paritanssina. Tanssinopetusta annetaan seka säännollisinä viikkotunteina etta intensiivisinä lyhytkursseina, niin aloittelijoille kuin edistyneillekin tanssijoille. Osallistumismaksut vaihtelevat kurssikohtaisesti.

TILAA ESITYS

MIDNIGHT FOLLIES       TILAA ESITYS       FACEBOOK       GALLERIA

Midnight Follies & Swingin’ Bootleggers on Jazz Factoryn oma, Lauran ohjauksen alla toimiva vintage tanssiperformanssiryhmä, joka ei jätä yleisöään kylmäksi; ihastuttavat ja humoristiset Folliesit & Bootleggerit tuovat eloa, naurua ja säihkettä tapahtumaan kuin tapahtumaan. Voit tilata heidät myös yksityistilaisuuksiin.

TANSSITAPAHTUMAT

SPEAK EASY     FACEBOOK    TAPAHTUMAT     KALENTERI     GALLERIA

Laura & Jazz Factory tehtailee tanssitapahtumia sekä omalla salillaan että muualla. Satunnaisten swing & blues tansssi-iltojen lisäksi Jazz Factory on koti mm. jokakuisille balboa-tansseille loistavien tiskijukkien ja sattunaisen elävän musiikin kera. Yhdeksi Jazz Factoryn tavaramerkiksi ovat kehittyneet vuosittaiset, hienostuneet Speakeasy illat Helsingin Casinon ihanassa Fennia-salissa. Nämä tunnelmalliset tanssi-illat vievät sinut aikamatkalle 1920-1930-lukujen kieltolain aikaan ganstereineen, show-tyttöineen seka lukuisine muine artisteineen; illoissa on fantastista elävää musiikkia, autenttisen swingin & bluesin suurimmat paikalliset DJ-nimet, ja tietysti, kaikkein jannittävimpinä ikimuistoiset kabareetanssiesitykset.

Kalenterista näet salilla tapahtuvat tilaisuudet, mutta seuraamalla Jazz Factoryn tapahtumajulkaisuja ja liittymällä Speakeasy yhteisöön Facebookissa pysyt jyvällä Jazz Factoryn sykkeestä.

RÄÄTÄLÖIDYT PIENRYHMÄKURSSIT

Rakenna oma pienryhmäkurssisi 2-9 henkilölle kiinteään ryhmähintaan!
Rakenna oma pieni treeniryhmä lähipiiristäsi ja tilaa Lauralta räätälöity tanssikurssi omiin toiveisiisi ja aikatauluihisi perustuen:

  • Rakenna treenitiimi (max9hlö)*
  • Pohdi mikä laji ja aihe kiinnostaa ja minkälaisen kurssitoteutuksen haluat**
  • Ota yhteyttä Lauraan ja kerro toiveesi, niin sovitaan paketista ja toteutuksesta.

Hinta: 125€/h (kiinteä ryhmähinta)***

*Tämä uusi tarjous mahdollistaa turvallisemman tanssin harrastamisen ja opiskelemisen oman lähipiirisi tai vakitanssipari(e)si kanssa.

**Voit valita kurssin tanssilajin, tason ja teemat ryhmäsi kanssa, tai jos kaipaat ehdotuksia ja ideoita, ota yhteyttä Lauraan, ja voitte kehittää kurssin pääteemat yhdessä. Esimerkkejä tuntiaiheista. Toki voit myös tilata ryhmäyksityistunnin, jossa kaikki (parit) saavat valmennusta omatoimiseen harjoitteluun ja henkilökohtaista palautetta.

Kurssit toteutetaan yhdessä sovitulla rakenteella (käyntikertojen määrä, tiheys ja pituus), mutta kurssikertojen aikoja ja sisältöjä voidaan myös joustavasti sopia kurssin etenemisen mukaan. Esimerkkejä tuntirakenteista. Jazz Factoryn vapaat ajat kurssikäyttöön näet Kalenterista.

***Tuntihinta on 125€ (sis.alv24%) per toteutunut tunti. Jos siis saat koottua 9 osallistujaa, tuntihinnaksi tulee vain 13,8€/h/hlö. Katso peruutusehdot.

Scroll to Top