Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat hyvä reitti sukeltaa lajin perusteisiin ihan alkutaipaleella; ne ovat myös tärkeä tarkentava ja syventävä lisä oppimiskäyrässäsi olitpa aloittelija tai  edistynyt tanssija, esiintyjä tai opettaja.
Yksityistunnit ovat räätälöityjä juuri sinun tarpeisiisi – olipa kyse sitten lajiin tutustumisesta, tanssitekniikasta, liikevarastosta, kehon hallinnasta, improvisaatiosta, koreografiallisesta tuesta, tai ihan vaan siitä, että jokin ei tunnu onnistuvan tai tuntuvan tanssissasi hyvältä ja kaipaat siinä apua.

Yksityistunti-hinnasto:
1 hlö 1h 100€ (sis.alv24%)
2 (+) hlö 1h 125€ (sis.alv24%)

Ylläolevat hinnat sisältävät 1h lähiopetusta ja Jazz Factory salin vuokran. Kysy lisää tai varaa tunti.

UUTTA: ONLINE YKSITYISTUNNIT

Online yksityistunnit pidetään verkossa Zoom-palvelun avulla (webinaari-ohjelma, jossa on kamera-, ääni- ja tallennusmahdollisuudet), joten tunnin voi ottaa vaikka kotoa käsin kunhan on internet-yhteys. Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityistunnin paketista tuntiaiheineen, aikatauluineen ja maksutapoineen.

Videopalaute                                            ***   15min   ***   (1-2hlö)
Hinta: 30€ (sis. Alv 24%)
Opiskelija kuvaa omaa tanssiansa ja lähettää videon opettajalle ohjeiden mukaan. Analysoituaan videon sisällön, opettaja antaa opiskelijalle suullisen 15 minuutin palautteen etäyhteydellä (tai kirjallisena oppilaan niin halutessa) tanssistaan, sisältäen rakentavaa palautetta ja kehitysehdotuksia oman tanssin itsenäistä harjoittelua ja kehitystä tukemaan.

Yksilövalmennus & neuvonta                    ***   45min   ***   (1-2hlö)
Hinta: 60€
(sis. Alv 24%)
Tämä on yksityistunnin klassisempi tyyli: opettaja tarkkailee oppilaan tanssia ja antaa palautetta ja tehtäviä reaaliajassa, mutta etäyhteydellä. Tunnin voi rakentaa jonkin tietyn toiveteeman alle, mutta se ei ole välttämätöntä – voit myös ’tulla tunnille’ ilman tarkempaa ajatusta; opettaja löytää varmasti hyödyllisiä asioita, joiden kanssa työskennellä tanssissasi.
Huomaa, että voit myös käyttää ajan saadaksesi neuvontaa ja opastusta toivomastasi aiheesta. Tämä keskustelumuoto sopii yhtä hyvin tanssijoille, esiintyjille kuin opettajillekin. Tuntiin voi sisältyä mitä tahansa swing-tanssin aloittelijan työkalupakista improvisaation ja musikaalisuuden harjoitteluun tai opettamiseen. Katso ideoita tuntiaiheista.

Ohjattu tanssitunti                                   ***   60min   ***   (1-10hlö)
Hinta: 100€
(sis. Alv 24%)                                Hinta alk.10€/hlö!
Tämä on klassisempi tavanomainen tanssitunti: keskitytään enemmän opettajaan, ja oppilaat seuraavat ja toistavat perässä. Halutessaan oppilas voi vain katsella, nauhoittaa, kysyä kysymyksiä ja tehdä muistiinpanoja tai saada reaaliaikaista palautetta opettajalta. Tunnin aihe ja sisältö perustuvat oppilaan etukäteen esittämään pyyntöön. Tunnin voi tilata ja ottaa yhdessä samanaikaisesti useamman oppilaan kanssa etäyhteydellä (max 10hlö per tunti). Katso ideoita tuntiaiheista.

MITÄ & KENELLE?

Yksityistunnit ovat erittäin hyödyllinen ja tehokas tapa tanssijalle kehittyä tanssissaan. Yksityistunnin aikana saat opettajalta kaiken huomion; voit saada suoraa palautetta ja ohjeita, ja tunnit räätälöidään sinun tarpeitasi, etenemistempoasi ja toiveitasi kuunnellen. On suositeltavaa harkita yksityistuntien ottamista säännöllisesti, jos haluaa parantaa mahdollisuuksiaan vielä perusteellisempaan ja tehokkaampaan kehitykseen tanssijana.

Yksityistunti voi rakentua opettajan kanssa keskustelusta, konsultoinnista tanssin keholliseen yksilökohtaiseen ohjaukseen, palautteen ja kehityssuositusten antoon tai ottaa tyypillisemmän tanssitunnin muodon, jossa oppilas kopioi opettajaa. Kaikentasoiset tanssijat aloittelijoista aktiiviharrastajiin, esiintyjistä kilpailijoihin ja tanssinopettajiin ovat tervetulleita. Katso ideoita tuntiaiheista.

Scroll to Top