Jazz Factory Dancers on tanssiryhmä, joka esiintyy 2-10 hengen kokoonpanossa niin yksityisissä kuin julkisissakin tapahtumissa. Tanssijat luovat ympärilleen viime vuosisadan alun charleston-, swing- ja jazzhenkeä, viehkeyttä, kuplivuutta tai vaaraa valitun teeman mukaisesti. Oli kyseessä sitten pikkujoulut, syntymäpäivät, teemajuhlat tai seminaarin iltaohjelma, Jazz Factory Dancersilta löytyy tilaisuuksiin sopivaa sisältöä!

tanssiEsitykset & showt

Jazz Factory Dancers esiintyy pienelle tai suurelle yleisölle ja tanssinumerot voivat olla parin minuutin kappaleista pidempään showkokonaisuuteen asti tapahtumasi tarpeen mukaan.

tapahtuman elävöittäminen

Tilaa tanssijoita luomaan teeman mukaista tunnelmaa asuineen ja käytöksineen juhliesi ajaksi tai tanssilattian elävöittämiseksi kunnes muutkin juhlijat uskaltautuvat mukaan.

Tanssitunti tapahtuman osana

Esityksen tai elävöittämisen lisäksi tilaisuudessa voidaan järjestää swing- tai bluesmusiikkiin sopiva pari- tai soolotanssitunti, joka soveltuu vasta-alkajille ja saa osallistujat liikkeelle.

Jazz Factory Dancers tarkoittaa eleganssia, energiaa ja hauskuutta! Voit tilata Jazz Factory Dancersin niin firman illanviettoon, omiin juhliisi kuin julkiseen tapahtumaankin.

Tai sähköpostitse info@jazzfactory.fi

hetkiä Lavalla ja juhlissa

Scroll to Top