Yksityistunnit

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat hyvä reitti sukeltaa lajin perusteisiin ihan alkutaipaleella; ne ovat myös tärkeä tarkentava ja syventävä lisä oppimiskäyrässäsi aina aloittelijoista edistyneisiin tanssijoihin, esiintyjiin ja opettajiin.
Yksityistunnit ovat r√§√§t√§l√∂ityj√§ juuri sinun tarpeisiisi ‚Äď oli kyse sitten lajiin tutustumisesta, tanssitekniikasta, liikevarastosta, kehon hallinnasta, improvisaatiosta, koreografiallisesta tuesta, tai ihan vaan siit√§, ett√§ jokin ei tunnu onnistuvan tai tuntuvan tanssissasi hyv√§lt√§ ja kaipaat siin√§ apua.

Yksityistunti-hinnasto:
1 hl√∂ 1h 100‚ā¨ (sis.alv24%)
2 (+) hl√∂ 1h 125‚ā¨ (sis.alv24%)

Ylläolevat hinnat sisältävät 1h lähiopetusta ja Jazz Factory salin vuokran. Kysy lisää tai varaa tunti.

UUTTA: ONLINE YKSITYISTUNNIT

Online yksityistunnit  pidetään verkossa lähinnä Zoom palvelun avulla (webinaari-ohjelma, jossa on kamera-, ääni- ja tallennusmahdollisuudet), joten tunnin voi ottaa vaikka kotoa käsin kunhan on internetyhteys. Ota yhteyttä niin sovitaan yksityistunnin paketista tuntiaiheineen, aikatauluineen ja maksutapoineen.

Videopalaute                                            ***   15min   ***   (1-2hlö)
Hinta: 30‚ā¨ (sis. Alv 24%)
Opiskelija kuvaa omaa tanssiansa ja lähettää videon opettajalle ohjeiden mukaan. Analysoituaan videon sisällön, opettaja antaa opiskelijalle suullisen 15 minuutin palautteen etäyhteydellä (tai kirjallisena oppilaan niin halutessa) tanssistaan, sisältäen rakentavaa palautetta ja kehitysehdotuksia omaa tanssin itsenäistä harjoittelua ja kehitystä tukemaan.

Yksilövalmennus & neuvonta                    ***   45min   ***   (1-2hlö)
Hinta: 60‚ā¨
(sis. Alv 24%)
Tämä on yksityistunnin klassisempi tyyli: opettaja tarkkailee oppilaan tanssia ja antaa palautetta ja tehtäviä reaaliajassa, mutta etäyhteydellä. Tunnin voi rakentaa jonkun tietyn toiveteeman alle, mutta se ei ole välttämätöntä Рvoit myös ’tulla tunnille’ ilman tarkempaa ajatusta: opettaja löytää varmasti hyödyllisiä asioita, joiden kanssa työskennellä tanssissasi.
Huomaa, että voit myös käyttää ajan saadaksesi neuvontaa ja opastusta toivomastasi aiheesta. Tämä keskustelumuoto sopii yhtä hyvin tanssijoille, esiintyjille kuin opettajillekin, ja siihen voi sisältyä mitä tahansa swingtanssin aloittelijan työkalupakista improvisaation ja musikaalisuuden harjoitteluun tai opettamiseen, tai vaikka kuinka rakentaa tehokas treeni rutiini itsellesi. Katso ideoita tuntiaiheista.

Ohjattu tanssitunti                                   ***   60min   ***   (1-10hlö)
Hinta: 100‚ā¨
(sis. Alv 24%)¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Hinta alk.10‚ā¨/hl√∂!
Tämä on klassisempi tavanomainen tanssitunti: keskitytään enemmän opettajaan ja oppilaat seuraavat ja toistavat perässä Рtai halutessaan voi vain katsella, nauhoittaa, kysyä kysymyksiä ja tehdä muistiinpanoja tai saada reaaliaikaista palautetta opettajalta. Tunnin aihe ja sisältö perustuvat oppilaan etukäteen esittämään pyyntöön. Tunnin voi tilata ja ottaa yhdessä samanaikaisesti useamman oppilaan kanssa etäyhteydellä (max 10hlö per tunti). Katso ideoita tuntiaiheista.

MIT√Ą & KENELLE?

Yksityistunnit ovat erittäin hyödyllinen ja tehokas tapa tanssijalle kehittyä tanssissaan. Yksityistunnin aikana saat opettajalta kaiken huomion; voit saada suoraa palautetta ja ohjeita, ja tunnit räätälöidään sinun tarpeitasi, etenemistempoasi ja toiveitasi kuunnellen. On suositeltavaa harkita yksityistuntien ottamista säännöllisesti, jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi vielä perusteellisempaan ja tehokkaampaan kehitykseen tanssijana.

Yksityistunnin sisältö voi olla mitä tahansa keskustelusta ja konsultoinnista tanssin keholliseen yksilökohtaiseen ohjaukseen, palautteen ja kehityssuositusten antoon tai tyypillisempään tanssitunnin seuraamiseen. Kaikentasoiset tanssijat aloittelijoista aktiiviharrastajiin, esiintyjistä kilpailijoihin ja tanssinopettajiin ovat tervetulleita. Lauran erityisosaaminen kohdistuu tanssilajeihin Jazz Roots, Lindy hop, 20-luvun Charleston ja Blues (solo tai pariversioina), mutta myös muiden lajien harrastajat, esiintyjät ja opettajat ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä ja sukeltamaan tunneille. Katso ideoita tuntiaiheista.