Vuokraa sali

JAZZ FACTORY TANSSISALI

Tunnelmallinen sali sallii rauhallisen, mukavan ja privaatin tilan yksityiseen käyttöön Helsingin keskustassa. Luethan salin säännöt ja peruutusehdot ennen varausta.

Katso salin säännöt.
Katso peruutusehdot.
Katso kuvia salista.

HINTA KAUPALLISEEN K√ĄYTT√Ė√ĖN:
Arki-illat (klo 16.00 alkaen) & viikonloput:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† 25,00‚ā¨/h (sis.alv 10%)*
Arkip√§iv√§t (klo 16.00 asti):¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬†¬† ¬†¬† ¬† 12,50‚ā¨/h (sis.alv 10%)*
Arkip√§iv√§ aikoja on ostettava kerrallaan v√§hint√§√§n 4h (=50‚ā¨), ja ilta/viikonloppuaikoja v√§hint√§√§n 2h (=50‚ā¨).

HINTA EI-KAUPALLISEEN K√ĄYTT√Ė√ĖN:
Kaikki ajat:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬† ¬† ¬† 12,50‚ā¨/h (sis.alv 10%)*
Ei-kaupallinen hintatarjous voimassa VAIN JOS ostaa vähintään 8h etukäteen kerralla. Käyttöaikaa tunneille on 3kk ostopäivästä, ja aikoja voi varata omaan tahtiin, mutta enintään 4:n viikon päähän nyky-hetkestä.

TOIMI N√ĄIN: tarkista ensin kalenterista vapaat ajat, ota sitten yhteytt√§ s√§hk√∂postitse ja varaa aika; saat s√§hk√∂isen laskun. Kun maksu n√§kyy tilill√§mme, saat tarkemmat k√§ytt√∂- ja sis√§√§np√§√§sy ohjeet salille.


Tiloissa on 50m2 joustettu (laminaatti) tanssilattia, hyvä äänentoistolaitteisto, internet yhteys, piano, tunnelmavalaistus, koko seinän peittävät peilit ja kaunis vintage-henkinen sisustus, sekä lisätiloina WC ja pukuhuone. Salille johtaa oma sisäänkäynti suoraan ulkotiloista.

SIJAINTI

Tanssisali sijaitsee Helsingin Suvilahdessa Suvilahdenkatu 10 ja Sörnäisten rantatie 33 välissä suoralla sisäänkäynnillä toisen kerroksen ulkotasanteelta. Sisäänkäynti mahdollinen molempien katujen kautta. Hyvä ja helppo sijainti sekä autolla, pyörällä että julkisilla. Lähistöllä ilmainen parkkipaikka.

Kulku Suvilahdenkadulta
Kulku Sörnäisten rantatieltä

 

 

 

Tallenna

Tallenna