Vuokraa sali

JAZZ FACTORY TANSSISALI

Vuokraa Jazz Factoryn sali omaan käyttöösi: tunnelmallinen sali sallii rauhallisen, mukavan ja privaatin tilan yksityiseen käyttöön Helsingin keskustassa.
Sali puhdistetaan ja desinfioidaan päivittäin ja varausten väliin jätetään aikaa, jotta voidaan välttää turhat tapaamiset ja saadaan ylläpidettyä käyttäjien yksityisyys.
Käyttäjiä myös pyydetään seuraamaan terveysviranomaisten ja hallituksen antamia yleisiä suosituksia ja ohjeita omassa toiminnassaan tiloja käytettäessä.
Katso salin säännöt.
Katso peruutusehdot.
Katso kuvia salista.

HINTA:
Arki-illat (klo 16.00 alkaen): ¬†¬†¬† 25,00‚ā¨/h (sis.alv 10%)
Viikonloput:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† 25,00‚ā¨/h (sis.alv 10%)
Arkip√§iv√§t (klo 16.00 asti):¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† 12,50‚ā¨/h (sis.alv 10%)

Toimi näin: tarkista ensin kalenterista vapaat ajat, ota sitten yhteyttä sähköpostitse ja varaa aika; saat sähköisen laskun. Kun maksu näkyy tilillämme, saat tarkemmat käyttö- ja sisäänpääsy ohjeet salille.


Tiloissa on 50m2 joustettu valoisa (laminaatti) tanssilattia, hyvä äänentoistolaitteisto, tunnelmavalaistus, koko seinän peittävät peilit ja kaunis vintage-henkinen sisustus, sekä lisätiloina WC ja pukuhuone. Salilla on myös käytössä internet yhteys, tuoleja ja kirjoituspöytä, sekä oma sisäänkäynti suoraan ulkotiloista.

SIJAINTI

Tanssisali sijaitsee Helsingin Suvilahdessa Suvilahdenkatu 10 ja Sörnäisten rantatie 33 välissä suoralla sisäänkäynnillä toisen kerroksen ulkotasanteelta. Sisäänkäynti mahdollinen molempien katujen kautta. Hyvä ja helppo sijainti sekä autolla, pyörällä että julkisilla. Lähistöllä ilmainen parkkipaikka.

Kulku Suvilahdenkadulta
Kulku Sörnäisten rantatieltä

 

 

 

Tallenna

Tallenna