JAZZ FACTORY TANSSISALI

Tunnelmallinen sali sallii rauhallisen, mukavan ja privaatin tilan yksityiseen käyttöön Helsingin keskustassa. Luethan salin säännöt ja peruutusehdot ennen varausta.

Katso salin säännöt.
Katso peruutusehdot.
Katso kuvia salista.

HINTA KAUPALLISEEN KÄYTTÖÖN:
Arki-illat (klo 16.00 alkaen) & viikonloput:             25,00€/h (sis.alv 10%)*
Arkipäivät (klo 16.00 asti):                                     12,50€/h (sis.alv 10%)*
Arkipäiväaikoja on ostettava kerrallaan vähintään 4h (=50€), ja ilta/viikonloppuaikoja vähintään 2h (=50€).

HINTA EI-KAUPALLISEEN KÄYTTÖÖN:
Kaikki ajat:                                                                12,50€/h (sis.alv 10%)*
Ei-kaupallinen hintatarjous voimassa VAIN JOS ostat vähintään 8h etukäteen kerralla. Käyttöaikaa tunneille on 3kk ostopäivästä, ja aikoja voit varata omaan tahtiin, mutta enintään 4:n viikon päähän nyky-hetkestä.

TOIMI NÄIN: tarkista ensin kalenterista vapaat ajat, ota sitten yhteyttä sähköpostitse ja varaa aika; saat sähköisen laskun. Kun maksu näkyy tilillämme, saat tarkemmat käyttö- ja sisäänpääsy ohjeet salille.


Tiloissa on 50m2 joustettu (laminaatti) tanssilattia, hyvä äänentoistolaitteisto, internet-yhteys, piano, tunnelmavalaistus, koko seinän peittävät peilit ja kaunis vintage-henkinen sisustus, sekä lisätiloina WC ja pukuhuone. Salille johtaa oma sisäänkäynti suoraan ulkotiloista.

SIJAINTI

Tanssisali sijaitsee Helsingin Suvilahdessa Suvilahdenkatu 10 ja Sörnäisten rantatie 33 välissä suoralla sisäänkäynnillä toisen kerroksen ulkotasanteelta. Sisäänkäynti on mahdollista molempien katujen kautta. Hyvä ja helppo sijainti sekä autolla, pyörällä että julkisilla. Lähistöllä ilmainen parkkipaikka.

Kulku Suvilahdenkadulta
Kulku Sörnäisten rantatieltä

Tallenna

Tallenna

Scroll to Top