Vuokraa sali

JAZZ FACTORY TANSSISALI

Vuokraa Jazz Factoryn sali omaan käyttöösi: tunnelmallinen sali sallii rauhallisen, mukavan ja privaatin tilan yksityiseen käyttöön Helsingin keskustassa.

HUOM: Sali puhdistetaan ja desinfioidaan päivittäin ja varausten väliin jätetään aikaa, jotta voidaan välttää turhat tapaamiset ja saadaan ylläpidettyä käyttäjien yksityisyys. Luethan salin säännöt ja peruutusehdot ennen varausta.

Katso salin säännöt.
Katso peruutusehdot.
Katso kuvia salista.

HINTA KAUPALLISEEN K√ĄYTT√Ė√ĖN:
Arki-illat (klo 16.00 alkaen) & viikonloput:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† 25,00‚ā¨/h (sis.alv 10%)*
Arkip√§iv√§t (klo 16.00 asti):¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬†¬† ¬†¬† ¬† 12,50‚ā¨/h (sis.alv 10%)*
Arkip√§iv√§ aikoja on ostettava kerrallaan v√§hint√§√§n 4h (=50‚ā¨), ja ilta/viikonloppuaikoja v√§hint√§√§n 2h (=50‚ā¨). Katso Peruutusehdot.

HINTA EI-KAUPALLISEEN K√ĄYTT√Ė√ĖN:
Kaikki ajat:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬† ¬† ¬† 10‚ā¨/h (sis.alv 10%)*
Ei-kaupallinen hintatarjous voimassa VAIN JOS ostaa vähintään 10h etukäteen kerralla; alle 10h ostoissa vuokrahinta lasketaan kaupallisen hinnan mukaan. Maksun suoritettuasi ajat ovat varattavissa omalla tahdillasi 4kk:n sisällä ostopäivästä. Katso Peruutusehdot.

TOIMI N√ĄIN: tarkista ensin kalenterista vapaat ajat, ota sitten yhteytt√§ s√§hk√∂postitse ja varaa aika; saat s√§hk√∂isen laskun. Kun maksu n√§kyy tilill√§mme, saat tarkemmat k√§ytt√∂- ja sis√§√§np√§√§sy ohjeet salille.


Tiloissa on 50m2 joustettu (laminaatti) tanssilattia, hyvä äänentoistolaitteisto, internet yhteys, piano, tunnelmavalaistus, koko seinän peittävät peilit ja kaunis vintage-henkinen sisustus, sekä lisätiloina WC ja pukuhuone. Salille johtaa oma sisäänkäynti suoraan ulkotiloista.

SIJAINTI

Tanssisali sijaitsee Helsingin Suvilahdessa Suvilahdenkatu 10 ja Sörnäisten rantatie 33 välissä suoralla sisäänkäynnillä toisen kerroksen ulkotasanteelta. Sisäänkäynti mahdollinen molempien katujen kautta. Hyvä ja helppo sijainti sekä autolla, pyörällä että julkisilla. Lähistöllä ilmainen parkkipaikka.

Kulku Suvilahdenkadulta
Kulku Sörnäisten rantatieltä

 

 

 

Tallenna

Tallenna