STUDION VUOKRAUS

Kaupallinen käyttö: Jos salivarauksen peruutus tehdään aiemmin kuin 30pv ennen (ensimmäistä) varausta, on tilaajan maksettava hallintokulut (30€). Jos salivarauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 30pv ennen (ensimmäistä) varausta, on tilaajan maksettava koko hinta.

Ei-kaupallinen käyttö: Maksu on suoritettava etukäteen, ja maksu on sitova. Varaukset voidaan tehdä maksun jälkeen ja siinä tahdissa kuin asiakas itse toivoo (huomaa silti, että min.36h ennen varaus voidaan premmin taata). Kun varaus on tehty, se on sitova.

YKSITYISTUNNIT & POLTTARITUNNIT

Jos peruutus tehdään aiemmin kuin 30pv ennen, on tilaajan maksettava hallintokulut + studion vuokra (55€). Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 30pv ennen, on tilaajan maksettava koko hinta.

TYÖPAJAT, KURSSIT & RÄÄTÄLÖIDYT PIENRYHMÄKURSSIT

Jos kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta ennen sen alkamista, asiakas saa rahansa kokonaan takaisin. Jos kurssia joudutaan järjestäjän toimesta lyhentämään, asiakas saa 90% toteutumattomista tunneista takaisin. Jos kurssia lykätään järjestäjän ja asiakkaan yhteistyössä myöhemmälle, tai jos asiakas itse keskeyttää tai peruuttaa kurssin omasta valinnastaan, ovat maksut sitovia.

ESITYKSET & KUTSUTUT TUNNIT/TYÖPAJAT

Jos peruutus tehdään aiemmin kuin 30pv ennen, on tilaajan maksettava peruutusmaksu (200€). Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 30pv ennen, on tilaajan maksettava esityksen/workshopin koko hinta.

OHJAAJAN TOIMIEHDOT

Opetushinta: 100€/h (sis.alv24%).
+ matkat (km korvaus jos Helsingin ulkopuolella)
+ majoitus (jos yön yli workshop; sopii myös kotimajoitus, kunhan oma huone, ei koiria/höyhenpeitteitä)
+ ruokatarjoilu/-kustannukset (jos yli 5h workshop ja/tai yöpyminen).
Maksu: Saatte sähköisen laskun pian keikan jälkeen 2 viikon eräpäivällä.

Peruutusehdot: Jos peruutus tehdään aiemmin kuin 30pv ennen, on tilaajan maksettava peruutusmaksu (200€). Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 30pv ennen, on tilaajan maksettava esityksen/workshopin koko hinta.

Minimi opetustuntimäärä päivässä: 2,5h
Maksimi opetustuntimäärä päivässä: 6h

Esityksistä, tuomaroinnista sekä sossutansseihin osallistumisesta sovittava erikseen.
Kurssi-, laji- ja opettajakuvauksen ja -kuvan saa pyyntöä vastaan tapahtuman markkinointia varten.
Otan myös mielelläni vastaan erityistoiveita tunti- ja kurssisisällöistä ja räätälöin tunnit juuri teidän ja skenenne tarpeisiin.

Scroll to Top