Tilauskeikat

Jazz Factorylta voit tilata valmiin tai r√§√§t√§l√∂idyn show’n tai tanssiopetusta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Etsitk√∂ omaper√§ist√§ ohjelmaa polttareille, pikkujouluihin, h√§ihin tai valmistujaisiin? Jazz Factory tarjoaa n√§ytt√§vi√§ ja unohtumattomia el√§myksi√§ tapahtumiinne ja juhliinne ja vie teid√§t salakapakoiden h√§myisiin tunnelmiin ja Broadwayn parrasvalojen s√§ken√∂intiin Swingin kultaiselle aikakaudelle. Menev√§t tanssitunnit saavat juhlav√§enkin kuumentamaan tanssilattioita vaikka villin charlestonin heittoaskeleella!

Näyttävä show tanssiryhmältä?

Midnight Follies on tanssiperformanssiryhmä, joka koostuu energisistä ja lahjakkaista vintage jazz ja swing-tanssijoista. Esityksemme pitää sisällään 1900-luvun alun tanssilajeja, joihin kuuluu mm. Charleston, Authentic Jazz, Chorus Line, Steppi sekä Hollywood Classics, eleganssilla, huumorilla ja intohimolla höystettynä.

Tutustu tarkemmin: midnightfollies.com

Myös yksittäisen artistin voi tilata viihdyttämään juhlaväkeä taidoillaan. Katso Step Sisters  ja Laura Halttunen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yksityis- ja ryhmäopetukset

Jazz Factory tarjoaa myös tanssinopetusta eri tanssityyleissä paikan päälle tilattuna, sekä ryhmä- että yksityisopetusta. Lahjakkaat opettajamme saavat minkä tahansa väen innostumaan ja laittamaan jalalla koreasti!

Ei omia tiloja? Myös Jazz Factoryn omaa tanssisalia voi hyödyntää tilauskeikan tuntiopetusta varten.