Tarjonta

 

JAZZ FACTORY KURSSIT

KURSSIT        ILMOITTAUDU        TANSSILAJIT         OPETTAJAT

Jazz Factory tarjoaa korkeatasoista ja hauskaa opetusta autenttisissa swing ja blues -tansseissa. Tanssityylit kuten 20-luvun Charleston, Autenttinen Jazz, Lindy hop ja Blues, kuuluvat kaikki Jazz Factoryn lajivalikoimaan. Useimpia näistä tanssilajeista voidaan tanssia sekä soolona että paritanssina. Tanssinopetusta annetaan seka säännollisinä viikkotunteina etta intensiivisinä lyhytkursseina, niin aloittelijoille kuin edistyneillekin tanssijoille. Osallistumismaksut vaihtelevat kurssikohtaisesti.

 

TILAA LAURA

KUTSU LAURA         YKSITYISTUNNIT         POLTTARIT

HINNAT                    TANSSILAJIT                 LAURA

Laura Halttunen on swing&blues tanssija, esiintyjä, koreografi, ohjaaja ja tapahtumajärjestäjä. Laura on myös Jazz Factoryn sekä Midnight Follies -performanssiryhmän johtaja/omistaja. Laura kouluttaa tanssinopiskelijoita, esiintyjiä sekä tanssinopettajia; hän tekee tanssikoreografioita, ohjaa ja puvustaa show-esityksiä seka myös esiintyy itse tanssijana. Voit myös tilata esityksiä, workshoppeja, räätälöityjä ryhmätunteja tai yksityisopetusta valitsemassasi tanssilajissa joko Jazz Factoryn salilla tai muualla.

 

TILAA ESITYS

MIDNIGHT FOLLIES       TILAA ESITYS       FACEBOOK       GALLERIA

Midnight Follies on Jazz Factoryn oma, Lauran ohjauksen alla toimiva vintage tanssiperformanssiryhmä, joka ei jätä yleisöään kylmäksi; ihastuttavat ja humoristiset Folliesit tuovat eloa, naurua ja säihkettä tapahtumaan kuin tapahtumaan. Voit tilata Folliesit myös yksityistilaisuuksiin.

 

TANSSITAPAHTUMAT

SPEAK EASY     FACEBOOK    TAPAHTUMAT     KALENTERI     GALLERIA

Laura & Jazz Factory tehtailee tanssitapahtumia sekä omalla salillaan että muualla. Satunnaisten Swing & Blues sossutansssi-iltojen lisäksi Jazz Factory on koti mm. jokakuisille Balboa tansseille loistavien tiskijukkien ja sattunaisen elävän musiikin kera. Yhdeksi Jazz Factoryn tavaramerkiksi ovat kehittyneet vuosittaiset, hienostuneet Speakeasy illat Helsingin Casinon ihanassa Fennnia-salissa. Nämä tunnelmalliset tanssi-illat vievät sinut aikamatkalle 1920-1930-lukujen kieltolain aikaan ganstereineen, show-tyttöineen seka lukuisine muine artisteineen; illoissa on fantastista elävää musiikkia, autenttisen Swingin & Bluesin suurimmat paikalliset DJ-nimet, ja tietysti, kaikkein jannittävimpinä ikimuistoiset kabaree -tanssiesitykset.

Kalenterista näet salilla tapahtuvat tilaisuudet, mutta seuraamalla Jazz Factoryn tapahtumajulkaisuja ja liittymällä Speakeasy yhteisöön Facebookissa pysyt jyvällä Jazz Factoryn sykkeestä.