Tarjonta

ONLINE YKSITYISTUNNIT

Yksityistunnit pandemia rajoitusten aikana pidetään verkossa lähinnä Zoom palvelun avulla (webinaari-ohjelma, jossa on kamera-, ääni- ja tallennusmahdollisuudet), joten tunnin voi ottaa vaikka kotoa käsin kunhan on internetyhteys. Ota yhteyttä niin sovitaan yksityistunnin paketista tuntiaiheineen, aikatauluineen ja maksutapoineen.

PAKETIT

Videopalaute                                            ***   15min   ***   (1-2hlö)
Hinta: 30‚ā¨ (sis. Alv 24%)
Opiskelija kuvaa omaa tanssiansa ja lähettää videon opettajalle ohjeiden mukaan. Analysoituaan videon sisällön, opettaja antaa opiskelijalle suullisen 15 minuutin palautteen etäyhteydellä (tai kirjallisena oppilaan niin halutessa) tanssistaan, sisältäen rakentavaa palautetta ja kehitysehdotuksia omaa tanssin itsenäistä harjoittelua ja kehitystä tukemaan.

Yksilövalmennus & neuvonta                    ***   45min   ***   (1-2hlö)
Hinta: 60‚ā¨
(sis. Alv 24%)
Tämä on yksityistunnin klassisempi tyyli: opettaja tarkkailee oppilaan tanssia ja antaa palautetta ja tehtäviä reaaliajassa, mutta etäyhteydellä. Tunnin voi rakentaa jonkun tietyn toiveteeman alle, mutta se ei ole välttämätöntä Рvoit myös ’tulla tunnille’ ilman tarkempaa ajatusta: opettaja löytää varmasti hyödyllisiä asioita, joiden kanssa työskennellä tanssissasi.
Huomaa, että voit myös käyttää ajan saadaksesi neuvontaa ja opastusta toivomastasi aiheesta. Tämä keskustelumuoto sopii yhtä hyvin tanssijoille, esiintyjille kuin opettajillekin, ja siihen voi sisältyä mitä tahansa swingtanssin aloittelijan työkalupakista improvisaation ja musikaalisuuden harjoitteluun tai opettamiseen, tai vaikka kuinka rakentaa tehokas treeni rutiini itsellesi. Katso ideoita tuntiaiheista.

Ohjattu tanssitunti                                   ***   60min   ***   (1-10hlö)
Hinta: 100‚ā¨
(sis. Alv 24%)¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Hinta alk.10‚ā¨/hl√∂!
Tämä on klassisempi tavanomainen tanssitunti: keskitytään enemmän opettajaan ja oppilaat seuraavat ja toistavat perässä Рtai halutessaan voi vain katsella, nauhoittaa, kysyä kysymyksiä ja tehdä muistiinpanoja tai saada reaaliaikaista palautetta opettajalta. Tunnin aihe ja sisältö perustuvat oppilaan etukäteen esittämään pyyntöön. Tunnin voi tilata ja ottaa yhdessä samanaikaisesti useamman oppilaan kanssa etäyhteydellä (max 10hlö per tunti). Katso ideoita tuntiaiheista.

 

MIT√Ą & KENELLE?

Yksityistunnit ovat erittäin hyödyllinen ja tehokas tapa tanssijalle kehittyä tanssissaan. Yksityistunnin aikana saat opettajalta kaiken huomion; voit saada suoraa palautetta ja ohjeita, ja tunnit räätälöidään sinun tarpeitasi, etenemistempoasi ja toiveitasi kuunnellen. On suositeltavaa harkita yksityistuntien ottamista säännöllisesti, jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi vielä perusteellisempaan ja tehokkaampaan kehitykseen tanssijana.

Yksityistunnin sisältö voi olla mitä tahansa keskustelusta ja konsultoinnista tanssin keholliseen yksilökohtaiseen ohjaukseen, palautteen ja kehityssuositusten antoon tai tyypillisempään tanssitunnin seuraamiseen. Kaikentasoiset tanssijat aloittelijoista aktiiviharrastajiin, esiintyjistä kilpailijoihin ja tanssinopettajiin ovat tervetulleita. Lauran erityisosaaminen kohdistuu tanssilajeihin Jazz Roots, Lindy hop, 20-luvun Charleston ja Blues (solo tai pariversioina), mutta myös muiden lajien harrastajat, esiintyjät ja opettajat ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä ja sukeltamaan tunneille. Katso ideoita tuntiaiheista.

 

********************************************

Huomaathan, että tämänhetkisen Koronapandemia tilanteen takia Jazz Factoryn toiminta ja palvelut ovat luonnollisesti rajoitettuja ja erityishinnasto ja -toimintamallit voimassa toistaiseksi. (julkaistu 9.4.2020)

Normaalit palvelut, joihin voimme palata pandemia rajoitusten helpottaessa:

 

TILAA LAURA

YKSITYISTUNNIT         KUTSU LAURA         POLTTARIT

HINNAT                    TANSSILAJIT                 LAURA

Laura Halttunen on swing&blues tanssija, esiintyjä, koreografi, ohjaaja ja tapahtumajärjestäjä. Laura on myös Jazz Factoryn sekä Midnight Follies -performanssiryhmän johtaja/omistaja. Laura kouluttaa tanssinopiskelijoita, esiintyjiä sekä tanssinopettajia; hän tekee tanssikoreografioita, ohjaa ja puvustaa show-esityksiä seka myös esiintyy itse tanssijana. Voit myös tilata esityksiä, workshoppeja, räätälöityjä ryhmätunteja tai yksityisopetusta valitsemassasi tanssilajissa joko Jazz Factoryn salilla tai muualla.

JAZZ FACTORY KURSSIT

KURSSIT        ILMOITTAUDU        TANSSILAJIT         OPETTAJAT

Jazz Factory tarjoaa korkeatasoista ja hauskaa opetusta autenttisissa swing ja blues -tansseissa. Tanssityylit kuten 20-luvun Charleston, Autenttinen Jazz, Lindy hop ja Blues, kuuluvat kaikki Jazz Factoryn lajivalikoimaan. Useimpia näistä tanssilajeista voidaan tanssia sekä soolona että paritanssina. Tanssinopetusta annetaan seka säännollisinä viikkotunteina etta intensiivisinä lyhytkursseina, niin aloittelijoille kuin edistyneillekin tanssijoille. Osallistumismaksut vaihtelevat kurssikohtaisesti.

TILAA ESITYS

MIDNIGHT FOLLIES       TILAA ESITYS       FACEBOOK       GALLERIA

Midnight Follies on Jazz Factoryn oma, Lauran ohjauksen alla toimiva vintage tanssiperformanssiryhmä, joka ei jätä yleisöään kylmäksi; ihastuttavat ja humoristiset Folliesit tuovat eloa, naurua ja säihkettä tapahtumaan kuin tapahtumaan. Voit tilata Folliesit myös yksityistilaisuuksiin.

TANSSITAPAHTUMAT

SPEAK EASY     FACEBOOK    TAPAHTUMAT     KALENTERI     GALLERIA

Laura & Jazz Factory tehtailee tanssitapahtumia sekä omalla salillaan että muualla. Satunnaisten Swing & Blues sossutansssi-iltojen lisäksi Jazz Factory on koti mm. jokakuisille Balboa tansseille loistavien tiskijukkien ja sattunaisen elävän musiikin kera. Yhdeksi Jazz Factoryn tavaramerkiksi ovat kehittyneet vuosittaiset, hienostuneet Speakeasy illat Helsingin Casinon ihanassa Fennnia-salissa. Nämä tunnelmalliset tanssi-illat vievät sinut aikamatkalle 1920-1930-lukujen kieltolain aikaan ganstereineen, show-tyttöineen seka lukuisine muine artisteineen; illoissa on fantastista elävää musiikkia, autenttisen Swingin & Bluesin suurimmat paikalliset DJ-nimet, ja tietysti, kaikkein jannittävimpinä ikimuistoiset kabaree -tanssiesitykset.

Kalenterista näet salilla tapahtuvat tilaisuudet, mutta seuraamalla Jazz Factoryn tapahtumajulkaisuja ja liittymällä Speakeasy yhteisöön Facebookissa pysyt jyvällä Jazz Factoryn sykkeestä.